A Napraforgók Háza biztonságáért

Új intézmény Székesfehérváron a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Intézményfenntartó Központjának fogyatékos személyek nappali ellátását végző otthona. A Napraforgók Háza a Seregélyesi úti Arany János Szakiskola második emeletén nyílt meg. Pfaff Gellért intézményvezető elmondta: 16 éves kortól fogadják a fogyatékkal élőket, harminc férőhely áll rendelkezésükre. A mindennapokat egyebek mellett terápiás, kézműves és önálló életvitelre felkészítő foglalkozások, zenehallgatás, társasjáték, kirándulás tölti majd ki.

Pénteken Hári Tibor, a segélyszervezet ügyvezető főigazgatója egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, és a működéshez való hatóanyagot vett át Páros Zoltántól, a Procar Kft. értékesítési vezetőjétől. A professzionális eszköz speciális védőréteget juttat a felületekre, ezzel növeli meg a fertőtlenítés hatásait. Az adományozás a Porsche Hungária országos akciójának utolsó állomása volt.

 

Galéria: A Napraforgók Háza biztonságáért

HÍREK / ESEMÉNYEK

Várja a jelentkezéseket a Napraforgók Háza

A Baptista Szeretetszolgálat egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó intézménye a Napraforgók Háza, amely leendő ellátottak és önkéntesek jelentkezését várja Székesfehérváron.

Munkatársakat keresünk a Családok Átmeneti Otthonába

A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A Napraforgók Háza biztonságáért

Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a Napraforgók Háza fogyatékosok napközi otthona.

A Szociális Munka Napja

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját, elismerjük és megköszönjük azok odaadó és áldozatos munkáját, akik az egyik legnehezebb hivatás szakemberei az elmúlt évtizedek legnehezebb időszakában.

Munkatársakat keresünk!

Szociális munkatársakat keres a Baptista Integrációs Központ.

Közösségi irodát nyitott Zuglóban a BIK

Közösségi irodát nyitott november 4-én a Baptista Integrációs Központ egy zuglói bérházban. A „Bérház-projekt” célja a közösség erejének növelése, amely a szociális problémák megoldásának is az egyik hatékony eszköze lehet.

Top