A Napraforgók Háza biztonságáért

Új intézmény Székesfehérváron a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Intézményfenntartó Központjának fogyatékos személyek nappali ellátását végző otthona. A Napraforgók Háza a Seregélyesi úti Arany János Szakiskola második emeletén nyílt meg. Pfaff Gellért intézményvezető elmondta: 16 éves kortól fogadják a fogyatékkal élőket, harminc férőhely áll rendelkezésükre. A mindennapokat egyebek mellett terápiás, kézműves és önálló életvitelre felkészítő foglalkozások, zenehallgatás, társasjáték, kirándulás tölti majd ki.

Pénteken Hári Tibor, a segélyszervezet ügyvezető főigazgatója egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, és a működéshez való hatóanyagot vett át Páros Zoltántól, a Procar Kft. értékesítési vezetőjétől. A professzionális eszköz speciális védőréteget juttat a felületekre, ezzel növeli meg a fertőtlenítés hatásait. Az adományozás a Porsche Hungária országos akciójának utolsó állomása volt.

 

Galéria: A Napraforgók Háza biztonságáért

HÍREK / ESEMÉNYEK

Békésen megkezdődhet egy negyven személyes CSÁO építése

Rövidesen egy újabb Családok Átmeneti Otthonával bővülhet a baptista intézmények nagy családja, kezdődhet az építkezés!

Megkapták az első oltást az ellátottak

Január utolsó napjaiban érkeztek a Baptista Integrációs Központ intézményeibe az oltócsoportok és beadták a koronavírus elleni védőoltást.

Vörös kód a BIK „Túlélőpontjain”

A hideg idő beálltával a Baptista Integrációs Központ is felkészült az érkezők elhelyezésére, hiszen a fővárosi hajléktalanellátók együttműködésében a szállók, mint „Túlélőpontok” szerepeltek.

Várja a jelentkezéseket a Napraforgók Háza

A Baptista Szeretetszolgálat egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó intézménye a Napraforgók Háza, amely leendő ellátottak és önkéntesek jelentkezését várja Székesfehérváron.

Munkatársakat keresünk a Családok Átmeneti Otthonába

A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A Napraforgók Háza biztonságáért

Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a Napraforgók Háza fogyatékosok napközi otthona.

Top