A Szent István Mézlovagrend adománya

A Befogadlak Baptista Gyermekotthonba látogatott április 12-én a Szent István Mézlovagrend. Az alkalmat Kovács Ferenc intézményvezető nyitotta meg, köszöntötte a vendégeket, akik rövid bemutatkozás után átadták az adományba szánt mézet a gyermekotthon lakóinak. Az eseményen a lovagrend tagjai a mézkészítés fortélyairól, a méhészetről beszéltek a gyerekeknek, akik virággal és kaláccsal köszönték meg a törődést. A találkozó résztvevői megegyeztek abban, hogy a gyermekek egészsége és a magyar mézfogyasztás népszerűsítése érdekében fontosak az ilyen beszélgetések.

 

HÍREK / ESEMÉNYEK

Gyere szociális segítőnek, munkatársnak!

A Főváros egyik legnagyobb hajléktalanellátó intézményének 150 fős soroksári telephelyére és kiléptető szállójára keresünk szociális segítő, szociális munkatárs munkakörbe olyan jelentkezőket, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól.

A Szent István Mézlovagrend adománya

A Befogadlak Baptista Gyermekotthonba 2022. április 12-án ellátogatott a Szent István Mézlovagrend.

Gazdasági vezetőt keres a BIK

Gazdasági vezető munkakörre írt ki pályázatot a Baptista Integrációs Központ.

Segítő munkatársakat keresünk

A főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ 150 férőhelyes hajléktalanok kiléptető szállójára teljes állású segítőt keres.

Áprilisban nyíló intézmény keres munkatársakat!

Az ORSZIK munkatársakat keres családgondozó, szakgondozó/gondozó munkakörökbe Békés városában hamarosan nyíló Csillagmajor - Családok Átmeneti Otthonába.

Kiváló munkát végzett kollégáinkat díjaztuk

Idén a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjába vártuk mindazokat, akik kiváló munkájukért kiérdemelték a segélyszervezet valamelyik oktatási, vagy szociális díját az elmúlt két esztendőben.

Top