Pszichológust keresünk!

A Baptista Integrációs Központ  VEKOP- 8.1.2. sz. munkaerőpiaci szolgáltatásokat biztosító projektjébe pszichológust  keres.

A pszichológus munkakörébe tartozó lényeges feladatok: a projektbe bevont ügyfelek számára pszichológiai tanácsadás, pályaválasztási tanácsadás, pályamódosítási tanácsadás nyújtása

A pozícióval szembeni elvárások:

-         Végzettség: pszichológus végzettség vagy tanácsadó szakpszichológus végzettség munka- és pályatanácsadó specializációval vagy munka és szervezetpszichológiai szakpszichológus végzettség (a hatályos a munkaerőpiaci szolgáltatásokról, valamint az ahhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet szerint)

-         Legalább 1 éves pálya-, és munkatanácsadások terén végzett − egyéni tanácsadási és csoportvezetési, tréneri gyakorlat

-         Elvárt ismeretek: munkaerő-piaci ismeretek, egyéni konzultáció módszertanának ismerete, csoportdinamikai működésre vonatkozó ismeretek, pályaválasztással kapcsolatos szakmai ismeretek

 

Előnyt jelent:

-         1 évnél hosszabb tapasztalat pálya- és munkatanácsadás terén, egyéni/csoportos konzultációban,

-         A mindenkor hatályos munkaerő-piaci szolgáltatásokra vonatkozó, jelenleg 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet ismerete

 

A foglalkoztatás időtartama: határozott idejű munkaszerződés, részmunkaidős foglalkoztatás (5 órás)

Az önéletrajzokat a kovacs.krisztina@orszik.hu e-mail címre várjuk, telefonon érdeklődni a 06-20-250-8051 elérhetőségen lehet.

 

 

HÍREK / ESEMÉNYEK

Nevelőszülői tanfolyamra lehet jelentkezni!

Az ORSZIK Baptista Gyermekvédelmi Szolgáltató Központ nevelőszülői hálózatának tájékoztatója.

A BIK munkatársat keres

A Baptista Integrációs Központ (Budapest) munkaerőpiaci tanácsadó (mentor) munkatársat keres.

Megérkeztek a cipősdoboz ajándékok!

A meglepetések Debrecenbe is eljutottak! A Szivárvány Családok Átmeneti Otthonába is megérkezett a Doboztündér a Baptista Szeretetszolgálat 16. Cipősdoboz Akciója jóvoltából.

Kedves munkatársaink, kollégák!

1997-től kezdve november 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját. Azóta minden évben egyszer van ilyen alkalom, de a szakterületen dolgozók számára – beleértve az ország baptista intézményeit – ez is egy olyan dolgos nap, mint a többi.

Telephelyvezetőket keres a BIK

A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, telephelyvezetői munkakör betöltésére.

Pszichológust keresünk!

A Baptista Integrációs Központ munkaerő-piaci szolgáltatásokat biztosító projektjébe pszichológust keres.

Top