Pszichológust keresünk!

A Baptista Integrációs Központ  VEKOP- 8.1.2. sz. munkaerőpiaci szolgáltatásokat biztosító projektjébe pszichológust  keres.

A pszichológus munkakörébe tartozó lényeges feladatok: a projektbe bevont ügyfelek számára pszichológiai tanácsadás, pályaválasztási tanácsadás, pályamódosítási tanácsadás nyújtása

A pozícióval szembeni elvárások:

-         Végzettség: pszichológus végzettség vagy tanácsadó szakpszichológus végzettség munka- és pályatanácsadó specializációval vagy munka és szervezetpszichológiai szakpszichológus végzettség (a hatályos a munkaerőpiaci szolgáltatásokról, valamint az ahhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet szerint)

-         Legalább 1 éves pálya-, és munkatanácsadások terén végzett − egyéni tanácsadási és csoportvezetési, tréneri gyakorlat

-         Elvárt ismeretek: munkaerő-piaci ismeretek, egyéni konzultáció módszertanának ismerete, csoportdinamikai működésre vonatkozó ismeretek, pályaválasztással kapcsolatos szakmai ismeretek

 

Előnyt jelent:

-         1 évnél hosszabb tapasztalat pálya- és munkatanácsadás terén, egyéni/csoportos konzultációban,

-         A mindenkor hatályos munkaerő-piaci szolgáltatásokra vonatkozó, jelenleg 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet ismerete

 

A foglalkoztatás időtartama: határozott idejű munkaszerződés, részmunkaidős foglalkoztatás (5 órás)

Az önéletrajzokat a kovacs.krisztina@orszik.hu e-mail címre várjuk, telefonon érdeklődni a 06-20-250-8051 elérhetőségen lehet.

 

 

HÍREK / ESEMÉNYEK

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

A könnyebb és hatékonyabb álláskeresés alternatívája a BIK-nél

Budapest – Partnereivel fontos projekt megvalósításába fogott a Baptista Integrációs Központ az álláskeresők érdekében.

Családgondozói állás!

A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

Készülnek a szájmaszkok a baptista intézményekben

A baptista intézmények mindent megtesznek a rászorultak biztonságos ellátása érdekében. Ennek egyik fontos eszköze, hogy sok helyen készítik a szájmaszkokat, és ha tudnak, más módon is segítenek.

A szociális munka hősei

A legkülönbözőbb életkorban és léthelyzetben élők várják dolgozóinktól és önkénteseinktől minden nap, hogy teljesítsék küldetésüket, amely ma már nem csak nehéz, de akár veszélyes is lehet.

Segítő munkatársakat keresünk a Baptista Integrációs Központba!

Szervezetünk a főváros egyik legnagyobb hajléktalan személyeket ellátó intézménye, amely 5 telephelyen közel 600 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember számára biztosít szakszerű szociális segítségnyújtást.

Top