Pszichológust keresünk!

A Baptista Integrációs Központ  VEKOP- 8.1.2. sz. munkaerőpiaci szolgáltatásokat biztosító projektjébe pszichológust  keres.

A pszichológus munkakörébe tartozó lényeges feladatok: a projektbe bevont ügyfelek számára pszichológiai tanácsadás, pályaválasztási tanácsadás, pályamódosítási tanácsadás nyújtása

A pozícióval szembeni elvárások:

-         Végzettség: pszichológus végzettség vagy tanácsadó szakpszichológus végzettség munka- és pályatanácsadó specializációval vagy munka és szervezetpszichológiai szakpszichológus végzettség (a hatályos a munkaerőpiaci szolgáltatásokról, valamint az ahhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet szerint)

-         Legalább 1 éves pálya-, és munkatanácsadások terén végzett − egyéni tanácsadási és csoportvezetési, tréneri gyakorlat

-         Elvárt ismeretek: munkaerő-piaci ismeretek, egyéni konzultáció módszertanának ismerete, csoportdinamikai működésre vonatkozó ismeretek, pályaválasztással kapcsolatos szakmai ismeretek

 

Előnyt jelent:

-         1 évnél hosszabb tapasztalat pálya- és munkatanácsadás terén, egyéni/csoportos konzultációban,

-         A mindenkor hatályos munkaerő-piaci szolgáltatásokra vonatkozó, jelenleg 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet ismerete

 

A foglalkoztatás időtartama: határozott idejű munkaszerződés, részmunkaidős foglalkoztatás (5 órás)

Az önéletrajzokat a kovacs.krisztina@orszik.hu e-mail címre várjuk, telefonon érdeklődni a 06-20-250-8051 elérhetőségen lehet.

 

 

HÍREK / ESEMÉNYEK

Telephelyvezetőket keres a BIK

A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, telephelyvezetői munkakör betöltésére.

Pszichológust keresünk!

A Baptista Integrációs Központ munkaerő-piaci szolgáltatásokat biztosító projektjébe pszichológust keres.

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Az IBM önkéntesei a rászorultak érdekében

Budapest – Az IBM önkéntesei dolgoztak minap a Baptista Integrációs Központ Kiléptető Szállóján.

A Bosch munkatársai szépítették az intézményt

Budapest – A Bosch cég munkatársainak önzetlen felajánlása nyomán szépülhetett a rövidesen elkészülő Családok Átmeneti Otthona a főváros 15. kerületében.

A dm a Fészek hálózatát támogatja a jótékonysági focitornával

A dm idén ötödik alkalommal rendezi meg jótékonysági focitornáját, s másodszorra támogat a baptisták családjához tartozó intézményt. Első alkalommal a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház volt a kedvezményezett, idén pedig az érdi központú Fészek Nevelőszülői és Helyettes Szülői Hálózatra esett a választás.

Top