Békésen megkezdődhet egy negyven személyes CSÁO építése

Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek közösségéhez tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ (ORSZIK) ügyvezető igazgatója és Kálmán Tibor, Békés város polgármestere április 7-én adásvételi szerződést írtak alá, amelynek értelmében az ORSZIK megvásárolta azt a telket, amelyre a segélyszervezet rövidesen megkezdheti egy negyven személy ellátásához szükséges Családok Átmeneti Otthonának az építését.

Galéria: Békésen megkezdődhet egy negyven személyes CSÁO építése

HÍREK / ESEMÉNYEK

A kegyelem érintése

Megjelent a szociális munkás fiktív regénye.

Békésen megkezdődhet egy negyven személyes CSÁO építése

Rövidesen egy újabb Családok Átmeneti Otthonával bővülhet a baptista intézmények nagy családja, kezdődhet az építkezés!

Megkapták az első oltást az ellátottak

Január utolsó napjaiban érkeztek a Baptista Integrációs Központ intézményeibe az oltócsoportok és beadták a koronavírus elleni védőoltást.

Vörös kód a BIK „Túlélőpontjain”

A hideg idő beálltával a Baptista Integrációs Központ is felkészült az érkezők elhelyezésére, hiszen a fővárosi hajléktalanellátók együttműködésében a szállók, mint „Túlélőpontok” szerepeltek.

Várja a jelentkezéseket a Napraforgók Háza

A Baptista Szeretetszolgálat egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó intézménye a Napraforgók Háza, amely leendő ellátottak és önkéntesek jelentkezését várja Székesfehérváron.

Munkatársakat keresünk a Családok Átmeneti Otthonába

A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

Top