Családi Nap a Katica Családok Átmeneti Otthonában

A költözéssel, takarítással, pakolással, adminisztrációval járó rengeteg feladat elvégzése után, végre alkalmunk volt ünnepelni is, majd a május 20-án megrendezett családi nappal a munkatársak szerették volna kicsit kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait. A gyerekek és szüleik nagy örömére színes programokkal töltötték a napot.

A Katica Családok Átmeneti Otthona köszönetet mond a Hajdúböszörményi Ebtanoda Kutyaiskola résztvevőinek, akik kutyáikkal a bemutatón kívül rengeteg szeretetet hoztak a gyerekeknek, a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság dolgozójának, aki bemutatót tartott a rendőrség mindennapi munkájáról és a Hajdúnánási Hivatásos Tűzoltóparancsnokságnak, hogy dolgozói bemutatták egy tűzoltóautó működését.

A lakók babgulyást főztek, este pedig szalonnasütéssel és pillecukor sütéssel zárult a nap.

 

 

              

Galéria: Családi Nap a Katica Családok Átmeneti Otthonában

HÍREK / ESEMÉNYEK

A dm a Fészek hálózatát támogatja a jótékonysági focitornával

A dm idén ötödik alkalommal rendezi meg jótékonysági focitornáját, s másodszorra támogat a baptisták családjához tartozó intézményt. Első alkalommal a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház volt a kedvezményezett, idén pedig az érdi központú Fészek Nevelőszülői és Helyettes Szülői Hálózatra esett a választás.

Ünnepélyesen átadták a Nyírségi Család és KarrierPONT-ot

Az ORSZIK együttműködésével, a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület és a Nyírgyulaji Polgármesteri Hivatal konzorciumában valósul meg az EFOP-1.2.9-17-2017-00101 Nyírségi Nő-Köz-Pont létrehozása és működtetése című projekt 2018. június 1-től Mátészalkán, a Cserepeshegy utca 12-es szám alatt.

A szociális gondoskodás területein dolgozókat köszöntjük!

Minden évben november 12-én köszöntjük azokat, akik a szociális gondoskodás területén dolgoznak. A Szociális Munka Napján Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte a kollégákat.

Egyre bővülő szolgáltatásokkal a hajléktalan léthelyzetben élőkért

Az ORSZIK bővülő szolgáltatásokkal alkalmazkodik a hajléktalan-ellátás területén tapasztalható megváltozott körülményekhez, jogi helyzethez.

Alkotó nyár

Lassan eltelik a nyári szünet, de elmondhatjuk, hogy a Katica családok átmeneti otthonában élő gyermekek számára nem telt haszontalanul, hiszen a hőségben pancsolós bulit rendeztünk, az elkészült játszótéren, udvaron sportfeladatokkal töltöttünk el napokat, a hajdúböszörményi önkormányzat által biztosított diákmunkások illetve önkéntesek tartanak minden nap kézműves foglalkozásokat, közös vetélkedőket, melyet a gyermekek nagy szeretettel és örömmel fogadnak.

Családi Nap a Katica Családok Átmeneti Otthonában

Hajdúböszörmény – Március 6-án oly sok várakozás után megnyílt a Katica Családok Átmeneti Otthona, az Újvárosi u. 66. szám alatt található, teljes mértékben felújított, gyönyörű, új ingatlan.

Top