A Szent István Mézlovagrend adománya

A Befogadlak Baptista Gyermekotthonba látogatott április 12-én a Szent István Mézlovagrend. Az alkalmat Kovács Ferenc intézményvezető nyitotta meg, köszöntötte a vendégeket, akik rövid bemutatkozás után átadták az adományba szánt mézet a gyermekotthon lakóinak. Az eseményen a lovagrend tagjai a mézkészítés fortélyairól, a méhészetről beszéltek a gyerekeknek, akik virággal és kaláccsal köszönték meg a törődést. A találkozó résztvevői megegyeztek abban, hogy a gyermekek egészsége és a magyar mézfogyasztás népszerűsítése érdekében fontosak az ilyen beszélgetések.

 

HÍREK / ESEMÉNYEK

Új helyen a Napraforgók Háza

Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó otthona a Napraforgók Háza.

Díjak kiváló munkát végzett kollégáinknak

A szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított, hogy kiváló tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2024. év elismeréseit április 19-én adták át.

Honvédelmi nap a Befogadlakban

Honvédelmi napot rendeztek március 28-án, csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthonban.

Humánpolitikai adminisztrátort keresünk

A Baptista Integrációs Központ, Budapest, VI. kerületi központi irodájába, napi 8 órás munkaidőben, megbízható, pontos humánpolitikai adminisztrátort keres.

Szociális és terápiás munkatársakat keresünk

A Baptista Integrációs Központ csepeli és a Budafoki úton lévő hajléktalanok átmeneti szállóira munkatársakat keres. Miskolci telephelyünkre terápiás munkatárs jelentkezését várjuk.

Adományokat adtak át a gyermekotthonban

A törődés fontos! E gondolat jegyében adtak át adományokat december 20-án délelőtt a székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthonban.

Top