Honvédelmi nap a Befogadlakban

Honvédelmi napot rendeztek csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthonban, ahol jelenleg negyvennyolc gyermekről és fiatalról gondoskodnak munkatársaink. Az intézményen belül a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság és a 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred egyenruhásai öt helyszínen várták az otthon lakóit, akik közül a nagyobbak megismerkedhettek azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a honvédelmi pálya kínál, a kisebbek kipróbálhatták az akadálypályát, de volt lézeres lövészet, és aki akarta, bátran kézbe foghatta a fegyvereket is.   

Galéria: Honvédelmi nap a Befogadlakban

HÍREK / ESEMÉNYEK

Új helyen a Napraforgók Háza

Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó otthona a Napraforgók Háza.

Díjak kiváló munkát végzett kollégáinknak

A szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított, hogy kiváló tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2024. év elismeréseit április 19-én adták át.

Honvédelmi nap a Befogadlakban

Honvédelmi napot rendeztek március 28-án, csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthonban.

Humánpolitikai adminisztrátort keresünk

A Baptista Integrációs Központ, Budapest, VI. kerületi központi irodájába, napi 8 órás munkaidőben, megbízható, pontos humánpolitikai adminisztrátort keres.

Szociális és terápiás munkatársakat keresünk

A Baptista Integrációs Központ csepeli és a Budafoki úton lévő hajléktalanok átmeneti szállóira munkatársakat keres. Miskolci telephelyünkre terápiás munkatárs jelentkezését várjuk.

Adományokat adtak át a gyermekotthonban

A törődés fontos! E gondolat jegyében adtak át adományokat december 20-án délelőtt a székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthonban.

Top