Kutiné Ádám Szilvia elismerése

Kőbánya képviselőtestülete Kőbányáért Díj elismerést adományozott Kutiné Ádám Szilviának, a Baptista Szolgáltató Centrum intézményvezetőjének. Kollégánk az elismerést a 2024. június 27-i ünnepségen vehette át. A méltatások sorában elhangzott: „Munkája során foglalkozik hajléktalanokkal, szenvedélybetegekkel, részt vesz a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett adománygyűjtő programokban és közfoglalkoztatási projektekben. Következetes vezető, aki ha kell, kellő szigorral, jó szóval, segítő tanáccsal fordul az ellátottak felé. Következetes elvárásai, valamint az intézményben kialakított egyértelmű szabályrendszer és annak betartatása a záloga annak, hogy az ellátottak biztonságban érzik magukat és maguk is hajlandók tenni sorsuk jobbra fordulásáért. Kiváló kapcsolatot tart fenn a társintézményekkel és a kőbányai önkormányzattal. A hozzá fordulókat minden esetben segíti, elhivatottsága, szakmai igényessége példaértékű valamennyi szociális területen dolgozó szakember számára.” Szívből gratulálunk munkatársunknak!  

Galéria: Kutiné Ádám Szilvia elismerése

HÍREK / ESEMÉNYEK

Kutiné Ádám Szilvia elismerése

Kőbánya képviselőtestülete Kőbányáért Díj elismerést adományozott Kutiné Ádám Szilviának, a Baptista Szolgáltató Centrum intézményvezetőjének. Kollégánk az elismerést a június 27-én tartott ünnepségen vette át.

Új helyen a Napraforgók Háza

Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó otthona a Napraforgók Háza.

Díjak kiváló munkát végzett kollégáinknak

A szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított, hogy kiváló tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2024. év elismeréseit április 19-én adták át.

Honvédelmi nap a Befogadlakban

Honvédelmi napot rendeztek március 28-án, csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthonban.

Humánpolitikai adminisztrátort keresünk

A Baptista Integrációs Központ, Budapest, VI. kerületi központi irodájába, napi 8 órás munkaidőben, megbízható, pontos humánpolitikai adminisztrátort keres.

Szociális és terápiás munkatársakat keresünk

A Baptista Integrációs Központ csepeli és a Budafoki úton lévő hajléktalanok átmeneti szállóira munkatársakat keres. Miskolci telephelyünkre terápiás munkatárs jelentkezését várjuk.

Top