Sportolók ajándékai az otthon lakóinak

Kovács Ferenc, a Befogadlak Baptista Gyermekotthon intézményvezetője köszöntötte 2021. december 21-én mindazokat, akik négy népszerű sportág ­– a labdarúgás, a jégkorong, a kosárlabda és a kézilabda – képviseletében érkeztek a gyerekek idei karácsonyára. Az Ocskay Alapítvány nevében Ocskay Zsuzsanna azt mondta: nagyon örül annak, hogy a kilencvenes években született kezdeményezést támogatva a fehérvári sportolók ismét „összeálltak” és mindenki igent mondott a megkeresésre. A gyerekek maguk dönthettek arról, mit szeretnének kapni a sportolóktól. Az Alba Fehérvár KC női kézilabdázóit Afentaler Sára, Bojtos Beáta, Fhatskek Fanni és Tolnai Laura, az Alba Fehérvár férfi kosárlandázóit Horváth Éva marketing vezető képviselte, a MOL Fehérvár FC-től Stopli, a kabalafigura jött el az otthon negyvenkét lakójának nagy boldogságára, akik egy énekkel hálálták meg a gondoskodást. A sportolók a névre szóló ajándékok mellett sok-sok édességet és sporteszközt is összegyűjtöttek, sőt, az eseményen nem felejtették el meghívni a gyerekeket a következő mérkőzésekre. 

Galéria: Sportolók ajándékai az otthon lakóinak

HÍREK / ESEMÉNYEK

Humánpolitikai adminisztrátort keresünk

A Baptista Integrációs Központ, Budapest, VI. kerületi központi irodájába, napi 8 órás munkaidőben, megbízható, pontos humánpolitikai adminisztrátort keres.

Szociális és terápiás munkatársakat keresünk

A főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ csepeli és a Budafoki úton lévő hajléktalanok átmeneti szállóira munkatársakat keres. Miskolci telephelyünkre terápiás munkatárs jelentkezését várjuk.

Adományokat adtak át a gyermekotthonban

A törődés fontos! E gondolat jegyében adtak át adományokat december 20-án délelőtt a székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthonban.

Pákozdon ünnepeltek a gyermekotthon lakói

Szeretettel látták vendégül a székesfehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthon harminc lakóját. A pákozdi Angyalka mindenkinek névre szóló ajándékot adott.

Átadó ünnepség a debreceni Napsugár Gondozóházban

Támogatott lakhatás kialakítása, szociális alapszolgáltatás fejlesztése valósul meg a debreceni Napsugár Gondozóházban.

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat.

Top