Sportolók ajándékai az otthon lakóinak

Kovács Ferenc, a Befogadlak Baptista Gyermekotthon intézményvezetője köszöntötte 2021. december 21-én mindazokat, akik négy népszerű sportág ­– a labdarúgás, a jégkorong, a kosárlabda és a kézilabda – képviseletében érkeztek a gyerekek idei karácsonyára. Az Ocskay Alapítvány nevében Ocskay Zsuzsanna azt mondta: nagyon örül annak, hogy a kilencvenes években született kezdeményezést támogatva a fehérvári sportolók ismét „összeálltak” és mindenki igent mondott a megkeresésre. A gyerekek maguk dönthettek arról, mit szeretnének kapni a sportolóktól. Az Alba Fehérvár KC női kézilabdázóit Afentaler Sára, Bojtos Beáta, Fhatskek Fanni és Tolnai Laura, az Alba Fehérvár férfi kosárlandázóit Horváth Éva marketing vezető képviselte, a MOL Fehérvár FC-től Stopli, a kabalafigura jött el az otthon negyvenkét lakójának nagy boldogságára, akik egy énekkel hálálták meg a gondoskodást. A sportolók a névre szóló ajándékok mellett sok-sok édességet és sporteszközt is összegyűjtöttek, sőt, az eseményen nem felejtették el meghívni a gyerekeket a következő mérkőzésekre. 

Galéria: Sportolók ajándékai az otthon lakóinak

HÍREK / ESEMÉNYEK

Pályázat pénztáros, pénzügyi ügyintéző munkakörre

A Baptista Integrációs Központ, budapesti telephelyeire, teljes munkaidőre pénztáros, pénzügyi ügyintézőt keres.

Kétéves lesz a Napraforgók Háza

Január elsején lesz két esztendeje, hogy az Országos Szociális Intézményfenntartó Központ fenntartásában megnyílt Székesfehérváron, a Seregélyesi úton a Napraforgók Háza fogyatékossággal élők napközije.

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Baptista Szeretetszolgálat 25. jubileumi díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket azok, akik kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Csillagmajor: új intézményt adtunk át

2022. november 23-án átadtuk a Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonát. A Baptista Szeretetszolgálatnak ez az első intézménye abban a megyében, a Csillagmajor nehéz helyzetbe került családok számára biztosít átmeneti otthont, és nyújt segítséget.

A Szent István Mézlovagrend adománya

A Befogadlak Baptista Gyermekotthonba 2022. április 12-án ellátogatott a Szent István Mézlovagrend.

Kiváló munkát végzett kollégáinkat díjaztuk

Idén a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjába vártuk mindazokat, akik kiváló munkájukért kiérdemelték a segélyszervezet valamelyik oktatási, vagy szociális díját az elmúlt két esztendőben.

Top