Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

Szépségnappal leptük meg nőnap alkalmából a hajléktalanszállóinkon, illetve a családok átmeneti otthonaiban lakó hölgyeket.

Már kora reggel nagy volt a sürgés-forgás, önkéntes fodrászok, kozmetikusok, körmösök készülődtek, hogy olyasmivel kedveskedjenek rászoruló társaiknak, ami igencsak ritkán adatik meg az ő életükben. Hatalmas volt az öröm egy-egy új frizura, smink, ápolt kéz láttán! A vidám hangulatról Moór Bernadett, Bedhy, a Melody Maker együttes énekesnője gondoskodott. Igazán boldogan és tartalmasan telt a nap a hölgyek számára!

Hálásan köszönjük támogatóinknak és önkénteseinknek, akik lehetővé tették számunkra, hogy örömet okozzunk:

Rossmann, Yves Rocher France, NekedTerem, Borhy Kertészet, Ollári Kozmetika és Szépségtanoda, Pizza King Express, Moór Bernadett

Fotó: Levision

 

Galéria: Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

HÍREK / ESEMÉNYEK

Szociális munkatárs álláslehetőség

A Baptista Integrációs Központ (BIK), a Főváros második legnagyobb hajléktalan embereket ellátó intézményeként, teljes állású szociális munkatársat keres.

Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

Szépségnappal leptük meg nőnap alkalmából a hajléktalanszállóinkon, illetve a családok átmeneti otthonaiban lakó hölgyeket.

Kétéves lesz a Napraforgók Háza

Január elsején lesz két esztendeje, hogy az Országos Szociális Intézményfenntartó Központ fenntartásában megnyílt Székesfehérváron, a Seregélyesi úton a Napraforgók Háza fogyatékossággal élők napközije.

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Baptista Szeretetszolgálat 25. jubileumi díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket azok, akik kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Csillagmajor: új intézményt adtunk át

2022. november 23-án átadtuk a Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonát. A Baptista Szeretetszolgálatnak ez az első intézménye abban a megyében, a Csillagmajor nehéz helyzetbe került családok számára biztosít átmeneti otthont, és nyújt segítséget.

A Szent István Mézlovagrend adománya

A Befogadlak Baptista Gyermekotthonba 2022. április 12-án ellátogatott a Szent István Mézlovagrend.

Top