Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

Szépségnappal leptük meg nőnap alkalmából a hajléktalanszállóinkon, illetve a családok átmeneti otthonaiban lakó hölgyeket.

Már kora reggel nagy volt a sürgés-forgás, önkéntes fodrászok, kozmetikusok, körmösök készülődtek, hogy olyasmivel kedveskedjenek rászoruló társaiknak, ami igencsak ritkán adatik meg az ő életükben. Hatalmas volt az öröm egy-egy új frizura, smink, ápolt kéz láttán! A vidám hangulatról Moór Bernadett, Bedhy, a Melody Maker együttes énekesnője gondoskodott. Igazán boldogan és tartalmasan telt a nap a hölgyek számára!

Hálásan köszönjük támogatóinknak és önkénteseinknek, akik lehetővé tették számunkra, hogy örömet okozzunk:

Rossmann, Yves Rocher France, NekedTerem, Borhy Kertészet, Ollári Kozmetika és Szépségtanoda, Pizza King Express, Moór Bernadett

Fotó: Levision

 

Galéria: Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

HÍREK / ESEMÉNYEK

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat.

Dr. Szilágyi Béla köszöntője a Szociális Munka Napja alkalmából

Lépj ki a csónakból! Kiléptünk a csónakból. Újra és újra. Elkövettétek ezt és elkövettük mi is, s évek óta elég rendesen a háborgó, bizonytalan és sokat változó vizeken járunk.

Önkéntesek a kőbányai szolgáltató centrumban

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola és Gimnázium tanulói elhatározták, hogy a nagycsütörtököt jótékonysági munkával töltik a Radnóti Összefogás Nap keretében: 45 diák gyülekezett a Baptista Kőbányai Szolgáltató Centrum kapuja előtt.

Álláslehetőség a Baptista Integrációs Központban

A Baptista Integrációs Központ (BIK), a főváros második legnagyobb hajléktalan embereket ellátó intézményeként különböző állásokba keres munkatársakat.

Szépségnap a nőnapon, a baptista szociális intézményben

Szépségnappal leptük meg nőnap alkalmából a hajléktalanszállóinkon, illetve a családok átmeneti otthonaiban lakó hölgyeket.

Kétéves lesz a Napraforgók Háza

Január elsején lesz két esztendeje, hogy az Országos Szociális Intézményfenntartó Központ fenntartásában megnyílt Székesfehérváron, a Seregélyesi úton a Napraforgók Háza fogyatékossággal élők napközije.

Top